Vi är ranebjörks

Ranebjörks ägs och drivs av familjen Ranebjörk.

Vi letar ständigt efter nya projekt och efter nya nyfikna medarbetare som brinner för service.

Vår vision är att vår höga ambition ska genomsyra och vara tydlig genom allt vi gör. Detta oavsett om det handlar om hållbart och långsiktigt företagande, servicegrad eller hur våra kockar tillrett de allra bästa råvarorna som hamnat på din talrik.

När du som gäst besöker oss ska tillhörigheten märkas tydligt oavsett om du gästar oss med ett stort konferenssällskap på Villa Belparc, njuter av artisteliten på vår sommarscen, eller äter en god middag.

Kort sagt, oavsett av vilket skäl du besöker oss  kan du förvänta dig en unik upplevelse.

vi är Ranebjörks och tills vi ses kan ni lära er mer om oss nedan.

Adrian Ranebjörk

Har arbetat sig igenom restaurangbranschens alla områden och även suttit med som eventkoordinator på Villa Belparc. Efter en Bachelors i Service Management med inriktning på Hotell & Turism vid Lunds Universitet äger och driver han nu Villa Belparc.

Adrian

adrian

Alicia Ranebjörk

Alicia Ranebjörk har tidigt börjat arbeta i våra verksamheter och jobbat på det flesta stationer i restaurangbranschen. Alicia älskar service och att få gäster att må bra. Alicia har haft en framgångsrik bana som gymnast och alpin skidåkare där hon tävlat sedan hon var liten. Just nu studerar Alicia till jurist på Handels i Göteborg.

Alicia

Alicia

Senior advisors

Percy Ranebjörk

Startade sin första verksamhet som 15-åring och sitt första kafé 18 år gammal. Han har en bachelor inom restaurang och hotell, utbildad vid Cornell Peter and Stephanie Nolan School of Hotel adminstration i Paris. Percy har en gedigen erfarenhet av att skapa koncept, förvalta och utveckla dem och har bland annat drivit Gillestugan, Respect och Pustervik. År 2009 förvärvade han Villa Belparc i Slottskogen.

Percy

Malin Ranebjörk

Malin har en bachelor inom restaurang och hotell, utbildad vid Cornell Peter and Stephanie Nolan School of Hotel adminstration i Paris. Hon har arbetat med ekonomi på flertalet restauranger i Göteborgsområdet, så som Gillestugan, Ölstugan Tullen, Oakleys, Respect och Pustervik. Hon har även varit ekonimichef på Auktionsverket i Göteborg och är nu ekonomichef på Villa Belparc.

malin