Göteborgs vackraste oas

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen ligger Villa Belparc, ett av Göteborgs första funkishus. I vår grönskande trädgårdsservering och mysiga café kan du njuta av en bit mat, goda smörgåsar eller bakverk.

Ska du ordna en tillställning är Villa Belparc en perfekt plats för dig som vill ha unika omgivningar, trevliga lokaler och personlig service.

Bröllop, konferens, kick-off, fest, disputation och event – allt är möjligt hos oss på Villa Belparc! Villa Belparc erbjuder unika festlokaler, samt tillhandahåller en konferensmiljö som inspirerar- beläget i den vackra parken Slottsskogen.

Vi älskar vårt Villa Belparc och har siktet inställt på att sätta sommarscenen på kartan, vi älskar Göteborg och vill vara med att utveckla och föra vår stad framåt vad gäller musikaliska live-upplevelser för alla! Vi fortsätter såklart med restaurangen, våra caféer, uteserveringen, konferenser, bröllop, festarrangemang – men med större ansvar och högre säkerhet för att ni ska kunna känna er trygga när ni besöker oss!

villa belparc
villa belparc

Bli en del av göteborgs bästa företag inom restaurang, café, kultur, upplevelser och nöje.

villa belparc
villa belparc
villa belparc
villa belparc